EIGENHUIS PROJECTEN

Poggenpohl keukens

Poggenpohl keukens

Brochure aanvragen
Poggenpohl

Poggenpohl keukens met perfectie tot in de details

Poggenpohl is het oudste en meeste bekende keukenmerk ter wereld. Dit absolute topmerk vindt het leven in de keuken steeds opnieuw uit met behulp van innovatieve ideeën. Deze ideeën weet Poggenpohl te combineren met technische vakkennis, materialen van de hoogste kwaliteit, pure ambacht en vooruitstrevend design. Poggenpohl streeft naar absolute perfectie. Dit zie je terug in de zorgvuldigheid waarmee aan ieder detail wordt gedacht.

De Poggenpohl keukens

Poggenpohl keukens staan voor perfectie, betrouwbaarheid en topkwaliteit. Traditioneel vakmanschap gaat hand in hand met moderne technologie, waardoor deze keukens werkelijk uniek in hun soort zijn. Deze liefde voor keukens zie je terug in de diverse ontwerpstijlen van Poggenpohl. Om u een beeld te geven van de diverse ontwerpstijlen, belichten wij iedere stijl hieronder.

Poggenpohl +MODO

De +MODO ontwerpstijl is zeer herkenbaar dankzij de speelse interactie tussen open en gesloten ruimten. De open ruimten onder het werkblad springen bijvoorbeeld direct in het oog. Daarnaast is deze keuken voorzien van strakke lijnen die horizontaal geaccentueerd worden door de handgrepen. Hierdoor ontstaat er een 'eindeloze aantrekkingskracht', aldus ontwerper Jorge Pensi.

Poggenpohl +MODO | Eigenhuis Projecten

Witte Poggenpohl +MODO keuken, van ontwerpen Jorge Pensi.

Poggenpohl +SEGMENTO

De Poggenpohl +SEGMENTO ontwerpstijl kent een zuivere en pure stijl die straalt in eenvoud. Greeploze oppervlakken, dunne werkbladen en strakke, zuivere lijnen kenmerken de uitstraling van deze stijl. Ondanks de eenvoud weet Poggenpohl de +SEGMENTO een elegante en onderscheidende stijl mee te geven die iedere purist zeker aan zal spreken.

Poggenpohl +SEGMENTO | Eigenhuis Projecten

Poggenpohl +SEGMENTO keuken met houten elementen.

Poggenpohl +ARTESIO

Keukens uit de Poggenpohl +ARTESIO ontwerplijn verbinden de verschillende ruimten in de woning. De grote boog is het ultieme kenmerk van deze lijn. Dit geeft de keuken een strak, open en toegankelijke uitstraling en kan geheel afgestemd worden op de woning of instelling.

Poggenpohl +ARTESIO | Eigenhuis Projecten

De Poggenpohl +ARTESIO keuken met de opvallende en kenmerkende boog

Poggenpohl +EDITION

De +EDITION ontwerplijn van Poggenpohl is een lijn van keukens met een klassieke uitstraling. Hierbij wordt duurzame kwaliteit gecombineerd met elegante, tijdloze ontwerpen die nooit uit de tijd raken. Opvallend is de keuzevrijheid voor keukens met een traditionele uitstraling of juist keukens met een meer modern-klassieke uitstraling.

Poggenpohl +EDITION | Eigenhuis Projecten

Poggenpohl keuken met een klassieke uitstraling uit de +EDITION ontwerplijn.