EIGENHUIS PROJECTEN

SieMatic keukens

SieMatic keukens

Brochure aanvragen

Eigenhuis Projecten is al jarenlang partner van SieMatic. De keukens van dit Duitse topmerk kunnen via ons ook als projectkeuken ingezet worden. Een SieMatic keuken levert niet alleen op functioneel gebied een meerwaarde aan een woning, het design van deze keukens is ook van een ongekend hoog niveau. Bent u geïnteresseerd in een SieMatic als projectkeuken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 033 - 247 40 76 of maak gebruik van ons contactformulier.

De kwaliteit van een SieMatic

Sinds de oprichting van SieMatic in het jaar 1929, streeft het merk ernaar om perfecte keukens te bouwen, de kwaliteit te vervolmaken en het repertoire van mogelijkheden voortdurend uit te bouwen. Niet voor niets wordt gezegd: ‘Het liefst een SieMatic’. Op basis van onze jarenlange ervaring met SieMatic keukens zijn wij ervan overtuigd dat dit eerder een juiste conclusie is. Een keuken van SieMatic is namelijk gemaakt van de beste materialen en de ontwerpen van deze keukens zijn zéér doordacht, waardoor deze uiterst functioneel in gebruik zijn.

SieMatic kent een drietal Lifestyle collecties; CLASSIC, PURE en URBAN collecties. Elk van de collecties heeft zijn eigen stijlkenmerken. De keukens uit de verschillende collecties volledig aan te passen op de specifieke wensen voor uw project.

SieMatic CLASSIC

Zoals de naam al doet vermoeden bestaat de SieMatic CLASSIC collectie uit keukens met klassiek elementen. Om de klassieke lifestyle tot zijn recht te laten komen, zijn er bijzondere details in de keukens verwerkt. Uiteraard is een keuken in de lifestyle CLASSIC volledig aan te passen als projectkeuken.

SieMatic keuken | CLASSIC Bovenstaand ziet u een keuken uit de SieMatic CLASSIC collectie.

SieMatic PURE

Keukens uit de SieMatic PURE collectie zijn exclusieve moderne keukens. Uitgevoerd met verfijnde detaillering voor nóg meer exclusiviteit. Een keuken in de lifestyle PURE kenmerkt zich door het integreren van de nieuwste technologieën. Hierbij kunt u denken aan het integreren van high-tech inbouwapparatuur en audio- en videosystemen.

SieMatic PURE keuken Een keuken uit de SieMatic PURE collectie.

SieMatic URBAN

De designs van de SieMatic URBAN collectie passen perfect in een ‘stads-design’. De keukens kunnen individueel perfect worden geïntegreerd in de woning. Hoewel keukens uit de URBAN collectie vaak maatwerk zijn, zijn deze keukens ook prima als projectkeuken in te zetten.

SieMatic URBAN collectie Visueel geïntegreerde SieMatic URBAN keuken.

SieMatic projectkeuken

Bent u geïnteresseerd in SieMatic keukens voor uw project? Dan bespreken wij graag de mogelijkheden met u! U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. Neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 033 - 247 40 74 of vul ons online contactformulier in! Onderstaand vindt u nog meer foto’s van SieMatic keukens ter inspiratie.

Een greep uit onze SieMatic keukens